Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A hold hatása

2009.01.29

Teliholdkor a lányoknak nagyon vigyázniuk kell, ugyanis nem nézhetnek a holdba, vagy akár csak a tükörképébe, különben teljesen kifordulnak önmagukból. Mindenáron vízbe akarnak menni, ám ha ekkor víz éri őket, különös módon kezdenek viselkedni, és csak reggel "térnek magukhoz", ha lenyugszik a hold.

Emma a Hold hatása alatt bolondot csinált magából, felfalt egy egész homárt, magában szardiniát evett, berántotta Lewis-t a vízbe, Zane és Myriam száját összefagyasztotta mikor csókolóztak, sértegette a családját és megcsókolta Byront, másnap meg nem emlékezett semmire. Cleo átment szirénbe, és énekével megbabonázta a város összes fiúját, Lewist meg is csókolta, a rádióba énekelt, aztán reggel ugyanolyan szörnyű hang jött ki a rádióból, mint amilyen rémes Cleo hangja. Rikki szó szerint felforrt: amihez csak hozzá ért, felgyulladt, az összes üvegből kirobbant a folyadék, és magától elkezdett kipattogni a a pattogatott kukorica. Ő Zane-t csókolta meg, súlyos égési sérüléseket okozva a fiúnak. 

   

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

?????????????????

(?????????????, 2012.06.20 16:26)

??????????????

alsó naszály hegyi út 12

(miley cyrus, 2010.07.26 13:44)

én nagyon szeretem a h2o sorozatot. a kedvenc szereplőm rikki. a barátnőmmel álandoan csak azt játszuk és csak arról beszélünk. mindennap nagyon várjuk hogy végre elkezdődjön. a barátnőm asleynek pedig a kedvenc szereplője cleo. selena kedvenc szereplője pedig bella. troy kedvenc szereplője emma. ash kedvenc szereplője ash. amerikából jöttünk ide magyarországra még akkor amikor még csak 6 éves voltam.