Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Esős napokra

2009.01.15

Esős napokra...
Tanács a lányoknak esős napokra, hogy nehogy megint úgy járjanak mint a 17. részben. Avagy, hogy kerüljék el, hogy meg ázzanak, hisz az ernyő alá is
befújja a szél a vizet!

 Tanács Cleonak:
 Ha esős napokon muszály kimenned akkor használd az erődet, hogy elkerüljenek a vízcseppek! Te irányítani tudod, a vizet, így elterelheted a közeledből őket, csak addig amíg valami zárt helyre nem érsz. Így szárazon megúszhatod! Vagy pedig használt a szél irányító képességed és kavarj olyan szelet, ami elfújj a vízcseppeket a közeledből. Így is megúszhatod anélkül, hogy vizes lennél!

 Tanács Emmának:
 Ha az esőben ki kell menned a házból, akkor a fagyasztó képességedet használva faygassz meg minden vízcseppet ami feléd esik. Így maximum csak apró jégdarabok esnek majd a bőrödre, és mivel szilárd halmazállapotúak lesznek, nem változol át tőlük! Ha valakinek ez fel is tűnik, még akkor is hazudhatod azt, hogy jégeső van!

 Tanács Rikkinek:
 A te képességeddel az eső nem ellenfél! Ha kint sétálsz, és rákezd az eső, akkor csak a melegítő erődet felhasználva párologtass el minden eső cseppet a közeledből. Egyszerű, de mégis hatékony, és így megúszhatod a zivatarokat sellő uszony nélkül is!

Saját szöveg! Ellopni TILOS, és BŰNTETENDŐ!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.