Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rikki,stílusa

2008.01.23

Személyisége: Rikki mindig a saját feje után megy, nem nyílik meg könnyen mások előtt, és bár nincs haragban senkivel, nem sok barátnője van. Két legjobb barátnőjében, Cleóban és Emmában azonban igazán megbízik. Rikki is nagyon megbízható, és titoktartó. Megértőnek viszont nem igazán mondható, nem nagyon ért az érzésekhez. Nem is érdekli annyira mások véleménye, ezért néha egoistának tűnik. A látszat azonban csal, tud ő kedves is lenni, ha akar, és igyekszik megváltozni. Barátnői ezt értékelik, és el is fogadják őt olyannak, amilyen.

Érdekes, hogy Rikki családjáról alig esett szó eddig. Csupán utalásokat hallhattunk, például abban a részben, mikor Elliot belezúg Rikkibe, a lány így fogalmazott: "...már réges-rég, kicsi korom óta megszoktam, hogy nem szeretnek" vagy az, hogy "hozzászoktam az egyedülléthez..." Ezen kívül sosem mutatják, hogy hol lakik Rikki, vagy vannak-e szülei, testvére, vagy egyáltalán, valami rokona. Később megtudjuk, hogy Rikki szülei elváltak! Akkor mondta Zane-nek, mikor kizárták magukat az erkélyre! Talán ezért is értik meg Zane-nel olyan jól egymást: a fiúnak is elváltak a szülei. Az az egy aprócska különbség van, hogy Zane-ék kicsit gazdagabbak... Merthogy Rikki az apjával él, és nagyon szegények.

Rikki kedvenc színe a piros, és a sötétebb színek (fekete, sötétkék, barna), valamint a sportos fazonú, lezser szabású ruhák. A szoknyát nem nagyon szereti, nem szeret feltűnősködni. Fürdőruhája csak egy van, de imádja a tengerpartot, és a napsütést. Haját legtöbször két apró copfba fogja, kiegészítőket nem igazán visel, talán csak néha-néha egy nyakláncot, vagy egy vékony karkötőt. Mikor sok pénzhez jut, egy napra stílust vált: kék ruhákat, divatos kiegészítőket vesz. Zane-től kapott egy gyönyörű, dögös piros ruhát, amit nagyon szeretett és meglepően jól állt neki.Haját két kis copfba fonva hordja, ékszereket nem visel, vagy csak nagyon ritkán.

 

A mappában található képek előnézete Rikki